Despre noi

Societatea AUDIT IT&C SRL este o societate cu raspundere limitata, cu capital social privat integral romanesc.

Societatea are ca domeniu principal de activitate:

  • Activitati de servicii in tehnologia informatiei (cod CAEN 62), si ca activitate principala :
  • Activitati de consultanta in tehnologia informatiei (cod CAEN 6202).

Printre activitatile secundare derulate de firma AUDIT IT&C SRL se numara cele referitoare la urmatoarele coduri CAEN:

  • CAEN 4321: Lucrari de instalatii electrice;
  • CAEN 6209: Alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei;
  • CAEN 6311: Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe;
  • CAEN 7022: Activitati de consultanta pentru afaceri si management.;
  • CAEN 7112: Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea.

In prezent, printre clientii firmei AUDIT IT&C se regasesc firme precum Prime Telecom, EuroWeb, Star Storage, SBT SERVICE FACILITY SRL, RED POINT SOFTWARE SOLUTIONS SRL, RESEARCH TECHNOLOGY SRL, sau HYPERTECH SRL.

Firma AUDIT IT&C a fost infiintata si si-a inceput activitatea in anul 2008, avand ca principala activitate oferirea de consultanta in domeniul IT. Cresterea a fost rapida datorita faptului ca la momentul respectiv exista o cerere neacoperita in domeniu, iar calitatea oferita de firma a calificat-o drept un furnizor de incredere si care oferea servicii care sa raspunda exact nevoilor clientilor, indiferent de domeniul de activitate al acestora.

Activitatea de cercetare reprezinta o necesitate pentru dezvoltarea firmei si marirea gamei de servicii oferite. Aceasta si-a manifestat permanent interesul pentru dezvoltarea de noi servicii si tehnologii atat pentru beneficiul propriu, cat mai ales pentru cresterea calitatii serviciilor si produselor oferite clientilor si partenerilor de afaceri.

Firma a beneficiat, de asemenea, de servicii de cercetare prestate de catre institutii de cercetare abilitate, in scopul asimilarii de cunostinte tehnice suplimentare, necesare domeniului in care va activa, punand accent pe achizitia datelor in domeniul contorizarii si evaluarii calitatii energiei electrice.

Totodata, AUDIT IT&C are in implementare contractele de finantare pentru proiectele tehnologic inovative de cercetare si dezvoltare experimentala, introducere in productie precum si cecuri de inovare cu titlul:

1. “Realizarea unui nou sistem modular inteligent pentru optimizarea si eficientizarea consumurilor energetice la agentii economici mici si mijlocii – ENOPT”, in cadrul competitiei POS CCE O 2.3.3. 

2. “Echipament inteligent de monitorizare si optimizare a consumului de energie electrica la consumatori rezidentiali dotat cu semnatura energetica – OPTSEMN”, in cadrul competitiei PN-III-P2-2.1-PTE-2016-0107.

3. “Sistem inteligent de monitorizare al profilului drumurilor pentru vehicule – SIMPRODRUM”, in cadrul competitiei PN-III-P2-2.1-CI-2017-0197.


Audit IT&C